PCKT Money – Devolon

Enemmän tekoja kuin lupauksia

Parhaita myyjimme ovat tyytyväiset asiakkaamme

Perustamisestamme lähtien olemme tarttuneet rohkeasti eri toimialan haasteisiin ja muuttaneet samalla tapaa, jolla teknologia otetaan osaksi liiketoimintaa ja sen kehittämistä. Esittelemme seuraavien esimerkkien avulla osaamisemme kulmakivet: liiketoimintaosaamisen, ohjelmistokehityksen, laajojen kokonaisuuksien hallinnan sekä käyttäjäkokemusosaamisen.

Tutustu referensseihimme ja ota meihin yhteyttä, mikäli haluat keskustella siitä, miten aikaa kestävä teknologia voi auttaa sinun liiketoimintaasi.

Turvallista rahankäyttöä lapsille

PCKT on applikaatio, jonka tarkoituksena on opettaa lapsia ja nuoria halitsemaan omaa rahaa, sekä säästämään sitä. PCKT toimii sekä talletuspaikkana, myös maksuvälineenä, jonka käyttöä vanhempien on helppo valvoa. Palveluun kuuluu kuukausimaksullinen maksukortti sekä applikaatio, jonka avulla säästämistä ja rahankäyttöä on helppo seurata.

 

Devolon rakensi palvelun teknologian sekä applikaation ja palvelumuotoilun. Mastercard-maksukorttialusta tekeminen keskitettiin Armenian yksikköön, josta löytyy edelleen Devolonin tietoturvan ja maksuratkaisujen kova osaaminen.

 

Kansainvälisten maksujättien kanssa työskentely ei ole aina kaikista ketterintä, ja Devolon joutuikin käymään koko prosessin alusta saakka läpi. Mastercard-lisensointiin vaaditaan kattavaa henkilöstön osaamista, tietoturvallisen ympäristön rakentamista sekä tämän kaiken dokumentoimista. Projektille lisähaasteita toi maksukorttiyhtiöiden PCI-standardin noudattaminen sekä ulkopuolinen auditointi.

 

PCKT-asiakkuuden myötä Devolon sai Mastercard Issuer -statuksen, ja olemme toteuttaneet useita korttisovelluksia Suomeen sekä Lähi-Itään.

Ketkä näitä oikein tekee?

Devolonin tiimi

Mitä ne oikein puuhaavat?

Tilaa Devolonin uutiskirje

Tilaa Devolonin uutiskirje

Tilaa tästä Devolonin kuulumiset. Emme täytä sähköpostiasi turhilla viesteillä, vaan toimitamme sinulle kerran kuukaudessa teräviä huomioita ja rahan arvoisia oivalluksia ohjelmistokehityksen ja digitaalisen liiketoiminnan maailmasta.