Eurofins – Devolon

Enemmän tekoja kuin lupauksia

Parhaita myyjimme ovat tyytyväiset asiakkaamme

Perustamisestamme lähtien olemme tarttuneet rohkeasti eri toimialan haasteisiin ja muuttaneet samalla tapaa, jolla teknologia otetaan osaksi liiketoimintaa ja sen kehittämistä. Esittelemme seuraavien esimerkkien avulla osaamisemme kulmakivet: liiketoimintaosaamisen, ohjelmistokehityksen, laajojen kokonaisuuksien hallinnan sekä käyttäjäkokemusosaamisen.

Tutustu referensseihimme ja ota meihin yhteyttä, mikäli haluat keskustella siitä, miten aikaa kestävä teknologia voi auttaa sinun liiketoimintaasi.

Eurofins

Eurofins on kansainvälinen testaukseen keskittynyt konserni, jonka palveluvalikoimaan kuuluu kattavia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Yrityskauppa ja sen mukanaan tuomat haasteet IT-järjestelmien yhteensovittamisessa pakottivat miettimään uusia ratkaisuja. Näiden haasteiden selvittämiseen haettiin kehitysresursseja oman organisaatiomme ulkopuolelta.

 

Tovin kestäneen etsinnän jälkeen kaivattu C#-kehittäjä löytyi Devolonilta. Ali hyppäsi mukaan tiimiimme, johon kuului jo ennestään Eurofinsin in-house -devaaja. Kustomoidun järjestelmän kehitystyö ei ole niitä yksinkertaisimpia tehtäviä, mutta hyvin toiminut kommunikointi yhteisellä työkielellä englanniksi sekä Alin liiketoimintaymmärrys varmistivat yhteistyön sujuvuuden.

 

Yhteistyön tavoitteena oli luoda prosessit Eurofinsin production management -työkalujen kehittämiselle sekä dokumentoinnille. Ali ja Eurofinsin oma järjestelmäarkkitehti rakensivat muutaman kuukauden aikana ketteriin toimintamalleihin perustuvan kehitysprosessin ja sitä tukevan dokumentaatiomallin.

 

Eurofinsin Mika Grönlundin mukaan yhteistyön onnistumisen kannalta tärkeintä on ollut Devolonin sitoutuminen asiakkaan ongelmiin ja niiden ratkaisemiseen. Vahva teknologinen osaaminen sekä liiketoimintaymmärrys ovat auttaneet kehitystyössä. Järjestelmäkehityksen myötä esimerkiksi kirjausprosessit ovat muuttuneet puolet nopeammiksi, kun taas laskutus on nopeutunut jopa kolmanneksen.

 

“Alista on muodostunut yhteistyön mittaan todella arvokas osa meidän kehitystiimiä ja kaverihan tuntuu olevan kuin yksi meidän omasta jengistä”, toteaa Mika Grönlund, Eurofinsin IT-prosesseista ja asiakastuesta vastaava johtaja.

Ketkä näitä oikein tekee?

Devolonin tiimi

Mitä ne oikein puuhaavat?

Tilaa Devolonin uutiskirje

Tilaa Devolonin uutiskirje

Tilaa tästä Devolonin kuulumiset. Emme täytä sähköpostiasi turhilla viesteillä, vaan toimitamme sinulle kerran kuukaudessa teräviä huomioita ja rahan arvoisia oivalluksia ohjelmistokehityksen ja digitaalisen liiketoiminnan maailmasta.