Fixura – Devolon

Enemmän tekoja kuin lupauksia

Parhaita myyjimme ovat tyytyväiset asiakkaamme

Perustamisestamme lähtien olemme tarttuneet rohkeasti eri toimialan haasteisiin ja muuttaneet samalla tapaa, jolla teknologia otetaan osaksi liiketoimintaa ja sen kehittämistä. Esittelemme seuraavien esimerkkien avulla osaamisemme kulmakivet: liiketoimintaosaamisen, ohjelmistokehityksen, laajojen kokonaisuuksien hallinnan sekä käyttäjäkokemusosaamisen.

Tutustu referensseihimme ja ota meihin yhteyttä, mikäli haluat keskustella siitä, miten aikaa kestävä teknologia voi auttaa sinun liiketoimintaasi.

Fixura

Fixura on vuonna 2009 perustettu, suomalainen vertaislainapalveluita tarjoava yritys. Fixuran missiona on yhdistää rahoittajat ja lainan tarvitsijat mahdollisimman helpolla teknologialla. Samalla Fixura haluaa taata maksukykyisille suomalaisille reilun koron kaikkiin lainoihin.

 

“Yhteistyömme Devolonin kanssa alkoin 2020, ja aloimme rakentamaan Fixuran liiketoiminnan platformia yhdessä 7 hengen front end- ja back end-kehittäjien kanssa. Järjestelmämme on webapplikaatio, johon on rakennettu integraatioita eri pankki- ja maksujärjestelmien välille”, kertoo Fixuran perustaja, sarjayrittäjä Simon Sandvik.

 

Projektiluontoisessa tekemisessä hyvän ohjelmistokehityskumppanin tunnistaa siitä, että hommiin päästään tehokkaasti ja aikataulussa. Yhteistyö Devolonin devaajatiimin kanssa lähti kitkattomasti liikkeelle, ja Fixuralla ollaan ollut yhteistyön sujuvuuteen tyytyväisiä.

 

“Näin projektin ollessa maalissa, voin kyllä suositella Devolonia muillekin rahoitusalan toimijoille. Heidän kilpailuetunaan on fintech-maailman tuntemus sekä Mastercard-lisenssin tuoma osaaminen ja tietoturvallisuusluokitukset”, tiivistää yhteistyön Fixuran Simon Sandvik.

Ketkä näitä oikein tekee?

Devolonin tiimi

Mitä ne oikein puuhaavat?

Tilaa Devolonin uutiskirje

Tilaa Devolonin uutiskirje

Tilaa tästä Devolonin kuulumiset. Emme täytä sähköpostiasi turhilla viesteillä, vaan toimitamme sinulle kerran kuukaudessa teräviä huomioita ja rahan arvoisia oivalluksia ohjelmistokehityksen ja digitaalisen liiketoiminnan maailmasta.