Palvelut – Devolon

Laaja kattaus moderneja tapoja toimia

Palvelumme ovat kehittyneet asiakkaidemme tarpeiden pohjalta, ei toisin päin.

Kun käsien ulottuvilla on pelkkä vasara, alkavat kaikki ongelmatkin näyttää nauloilta. Olisi hirivttävän helppoa keskittyä vain muutamiin teknologioihin ja ratkaista asiakkaidemme ongelmia niiden avulla. Valitsimme kuitenkin toisen tien jo heti alussa.

Vannomme muutaman periaatteen nimeen, jotka ovat kehitystyömme arvopohja. Vältämme toimittajalukkoja loppuun saakka. Valitsemme aina parhaan teknologisen ratkaisun ja etsimme oikeat tekijät hankkeelle. Liiketoimintaymmärrys on kaikkien tekijöidemme osaamisen kivijalka. Lupaamme aina takuun tuottamallemme koodille.

Ohjelmistokehitys
Tuotekehitys
Maksuratkaisut

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehitys ei ole pelkkää koodaamista tai digitaalisten tuotteiden suunnittelua pelkän muodon vuoksi. Me näemme ohjelmistokehityksen yrityksen kilpailuetujen turvaajana, erilaistavana vahvuutena, joka pitää tuottaa aina enemmän kuin mitä siihen investoidaan.

 

Katsomme kehitystyötä oman tuotteistetun Future proof -prosessimme kautta. Pureudumme asiakkaan tarpeisiin, tunnistamme ja tutkimme toimialojen liiketoimintamallit, onnistumiset, myös epäonnistumisetkin. Muodostamme kokonaiskuvan ja näkemyksen asiakkaalle parhaiten soveltuvasta ratkaisusta.

 

Rakennamme yhteistyömme kestävälle pohjalle, jonka myötä emme jätä asiakkaitamme pulaan, vaan tuemme liiketoimintaa jatkuvalla ylläpidolla ja tuotekehityksellä.

Tarjoamme asiakkaillemme skaalautuvat resurssit projektien kaikkiin osiin, kehitystyöstä testaamiseen, arkkitehtuurin rakentamiseen ja vaativiin integraatioihin. Ohjelmisto-osaamisemme perustuu Python-Selenium-Robot frameworkiin.

Tuotekehitys

Maailma ei ole koskaan valmis. Ei myöskään ohjelmistoratkaisut. Vaikka suunnittelemme palvelut kestämään tulevaisuutta, vaativat nekin jatkuvaa kehitystyötä: Ylläpitoa, valvontaa, parannuksia ja muutoksia. Senior-tason kehittäjämme sekä liiketoiminnan kehittämisen ammattilaisemme muodostavat yhdessä asiakkaan kanssa ketteriä tiimejä, jotka varmistavat tulokset yhteistyön ensimmäisestä päivästä lähtien.

 

Tuotekehityspalveluillamme autamme asiakkaitamme luomaan digitaalisia tuotteita ja palveluita mahdollistaen kiinteähintaisten projektien läpiviennit. Autamme valitsemaan oikeat ratkaisut ilman sitoumuksia mihinkään tiettyyn toimintamalliin tai toimittajaan.

Maksuratkaisut

Asiakkaiden sitouttaminen kanta-asiakkaaksi ei ole helppoa. Kun yritys ansaitsee asiakkaan luottamuksen, on tärkeä vastata siihen samalla mitalla. Olemme rakentaneet useita kymmeniä maksuratkaisuja asiakkaillemme vuosien varrella. 

 

Voimme rakentaa asiakkaillemme maksuratkaisuja omista, brändätyistä maksukorteista mobiiliapplikaatioihin, joiden avulla asiakas voi maksaa ostoksiaan vaikka ansaitsemillaan bonuksilla.

 

Meillä on kattava kokemus kortti- ja maksuratkaisuista. Emoyhtiömme PCKT Money Oyj on Mastercard Issuing -lisenssihaltija ja Fivan valvonnassa oleva toimija, jonka myötä voimme tarjota Mastercardin prepaid, debit- ja credit-korttipalveluita.

Ketkä näitä oikein tekee?

Devolonin tiimi

Mitä ne oikein puuhaavat?

Tilaa Devolonin uutiskirje

Tilaa tästä Devolonin kuulumiset. Emme täytä sähköpostiasi turhilla viesteillä, vaan toimitamme sinulle kerran kuukaudessa teräviä huomioita ja rahan arvoisia oivalluksia ohjelmistokehityksen ja digitaalisen liiketoiminnan maailmasta.